Redatelj Doug Liman otkriva zanimljivosti o "Na rubu budućnosti 2"

 Ranije ove godine najavljeno je kako će Warner Brosov hit SF film s Tomom Cruiseom i Emily Blunt u glavnim ulogama, Na rubu budućnosti, dobiti svoj nastavak. Redatelj originala, Doug Liman, spremno se vraća uzbudljivom nastavku i planira nova iznenađenja za publiku. 

U intervjuu s novinarima Collidera Doug Liman je otkrio svoje zamisli o nastavku filma, a očekuje ni manje ni više nego revolucionirati izradu filmskih nastavaka u Hollywoodu. Velika vijest je da planira snimiti "Na rubu budućnosti 2" kao prequel a ne kao običan nastavak. Dakle, nastavak bi trebao prethoditi radnji originala, a što to točno znači za film kojem se radnja vrti oko putovanja kroz vrijeme još uvijek nije jasno. Sam redatelj nije dao nikakvih detalja. 

 

Za Collider Doug Liman je rekao: "Ovo je jedni nastavak kojeg mislim raditi, prvenstveno zato što je priča tako odlična - mnogo bolja od originalnog filma, a volio sam i volio originalni film. S druge strane ovo je nastavak koji je prequel."

"Imao sam neke radikalne ideje kako napraviti nastavak koji bi mene zainteresirao. Na isti način kako sam imao svoje ideje o nezavisnom filmu, a kada je uskočio film Svingeri pomislio sam da je to savršen film da testiram te ideje. Imao sam nekakve mentalne ideje kako bi se nastavci filmova trebali napraviti, i to potpuno različito od toga kako ih drugi rade, a ovaj scenarij i ova ideja savršeno se uklapaju s mojim zamislima. Revolucionirat će način kako radimo nastavke."

 Ovaj očigledno uzbudljivi scenarij napisali su Joe Shrapnel i Anna Waterhouse, na kojem je radio i scenarist originalnog filma Christopher McQuarrie.

 

Iako su se i Tom Cruise i Emily Blunt obećali vratiti snimiti nastavak filma, nećemo još neko vrijeme "Na rubu budućnosti 2" gledati u kinima. Tom Cruise uskoro snima Nemoguću misiju 6, a Emily Blunt će iduće godine snimati nastavak filma Mary Poppins.

M.M.

Redatelj Doug Liman otkriva zanimljivosti o


Izvor: mojtv.hr

Redatelj Doug Liman otkriva zanimljivosti o
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...