Svima omiljeni ratni junak, nezaobilazni John Rambo, posljednji put je bio na velikim platnima 2008. godine, kada ga je Sylvester Stallone vratio u kino dvorane nakon punih 20 godina izbivanja s platna.

Iako je Rambo 4doživio miješane reakcije filmskih kritičara, nesumnjivo je da su gledatelji hrlili prema kino dvoranama vidjeti kultnog mišićavog vojnika. U svjetskim razmjerima film je zaradio 113.2 milijuna dolara i to s budžetom od 50 milijuna. 

"Rambo" se snima, ali bez Sylvestera Stallonea

 

Nakon godina najavljivanja petog Rambo filma, Sylvester Stallone je u siječnju otkrio kako se ne planira vratiti ovoj fizički zahtjevnoj ulozi. Ipak, novi "Rambo" svejedno stiže!

 

Kako saznaje The Hollywood Reporter novi film o Rambu će biti reboot s potpuno novim i mlađim glumcem u naslovnoj ulozi. S naslovom Rambo: New Blood nadaju se kako će ovo biti početak nove franšize koju zamišljaju više u stilu James Bond filmova. 

 

Brooks McLaren će napisati scenarij za ovaj reboot, a Ariel Vromen će zasjesti na redateljsku stolicu. Film je u početnim stadijima produkcije i o samoj radnji se za sada još ništa ne zna.

 

Filmski serijal s glavnim likom vojnika zelenih beretki Johnom Rambom prvi put je osvanuo na filmskim platnima 1982. godine pod originalnim naslovom First Blood. Kod nas poznat pod imenom Rambo, imao je još 2 nastavka u osamdesetima (1985. i 1988.).

M.M.

Izvor: mojtv.hr
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...