Na velika platna stiže film o životu i smrti glumice Sharon Tate. Kako saznaje Deadline Kate Bosworth će u biografskom filmu preuzeti ulogu preminule glumice i supruge Romana Polanskog, koja je bila jedna od žrtava brutalnih ubojstava obitelji Manson.

Kate Bosworth će utjeloviti Sharon Tate Film će se usredotočiti na život glumice, njezinu karijeru, brak i druge veze s akterima Hollywooda. Ova biografija na velikim platnima zasnovana je na knjizi Grega Kinga Sharon Tate And The Manson Murders. Film još uvijek nema službeni naslov.

 

Režiju filma preuzet će redatelj Michael Polish, inače suprug glumice Kate Bosworth. Za bračni par ovo će biti 4 suradnja na velikim platnima (90 minuta u raju, Amnesiac, Big Sur).

 

Izvršni producent Nick Phillips o filmu je rekao: "Mnogo je toga rečeno i napisano o svim ostalim akterima ove priče, ali nitko do sada nije zaista iskreno ispričao životnu priču jednog od uistinu najtragičnijih likova." 

Redatelj filma je izjavio kako će pristupiti ovoj tragičnoj priči o Sharon Tate s oprezom i poštovanjem. "Pristupit ću ovome filmu s pomnim razmatranjem, i s vizualnog aspekta i sa strane priče, sa svom iskrenošću i poštovanjem kojeg ona zaslužuje.", rekao je Michael Polish.

 

Sharon Tate je bila udana za redatelja Romana Polanskog te je s njim bila trudna osam i pol mjeseci, kada su je 1968. godine sljedbenici Charlesa Mansona okrutno izboli na smrt u svome domu zajedno s još četiri osobe. 

M.M.

Izvor: mojtv.hr Kate Bosworth će utjeloviti Sharon Tate
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...