Film 'The Comedian' temeljen na Linsonovoj skripti, drama je koja Roberta De Nira slatko animira već godinama, a sada će na njoj raditi zajedno sa Mikeom Newellom u režiji.

Deadline Hollywood prenosi da film polako, ali sigurno kreće u realizaciju dok je De Niro u završnim pregovorima. Scenarista Art Linson na produkciji filma radiće zajedno sa Courtneyjem Solomonom i Markom Cantonom, a oboje će takođe pružiti i podršku finansiranju samog projekta.

De Niro, koji je igrao kultnog stalkera i ekscentričnog slavoljubivog komičara Ruperta Pupkina u filmu "The King Of Comedy", ovde ima ulogu "insult komičara" po nalogu Dona Ricklesa (s kojim je De Niro glumio u filmu "Casino").

"Insult komedija" srodna je u neku ruku šok komediji, ali insult komedija ima jasan cilj – sasuti nekome u lice niz uvreda na njegov račun, a da ta osoba pri tome na saspe zube u grlo, već reaguje smehom. Dakle, radi se o posebnoj vrsti umetnosti. Na realizaciji projekta "The Comedian" radi se već nekoliko godina, a stand-up materijal je napisao slavni komičar Jeffrey Ross.

'The Comedian' će režirati Mike Newell
Izvor: prolog.rs 'The Comedian' će režirati Mike Newell
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...