Rediteljski prvenac poznatog modnog dizajnera Toma Forda, drama Samac, naišao je na pohvale kritičara. Ovog puta je Tom Ford odlučio da preuzme rediteljsku palicu nad uzbudljivim trilerom Nocturnal Animal.

Film je zasnovan na delu Austina Wrighta Tony and Susan, prema kojem je sam Ford pripremio scenario.

U glavnim ulogama filma nalaze se neki od trenutno najtraženijih holivudskih glumaca, Amy Adams i Jake Gyllenhaal. Film je satkan od dve različite priče čiji su središnji likovi, oko kojih se radnja vrti, Amy Adams i Jake Gyllenhaal.

U prvom delu pratimo priču žene (Amy Adams) kojoj bivši muž pošalje rukopis romana na reviziju. Taj neupečatljivi događaj ju podstakne na preispitivanje braka koji je završio pre više od 20 godina. Drugi deo filma prati upravo događaje iz spomenutog rukopisa naslova Nocturnal Animals prema kojem je i film dobio ime. U središtu je čovek (Jake Gyllenhaal) čiji se porodični odmor od uživanja pretvori u nasilje.

Nakon što šu filmu pristupili Michael Shannon i Aaron Taylor-Johnson, glumačkoj postavi se priključila i Kim Basinger. Ona će odglumiti ulogu bogate Teksašanke i majke Amy Adams. Shannon i Taylor-Johnson su se pridružili filmu ulogama u drugoj priči, pa će tako Michael Shannon glumiti detektiva koji istražuje nemile događaje koji su se odvili na porodičnom odmoru Jakea Gyllenhaala, a Aaron Taylor-Johnson se nalazi u ulozi tajnovitog čoveka čija uloga preti Gyllenhaalovoj porodici.

Kim Basinger se pridružila Jakeu Gyllenhaalu i Amy Adams u filmu Toma Forda
Izvor: prolog.rs Kim Basinger se pridružila Jakeu Gyllenhaalu i Amy Adams u filmu Toma Forda
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...