Osim što su već dobili nominaciju za prestižnu nagradu Oskar, ovogodišnji će kandidati iz glavnih kategorija dobiti i poklon paket u vrijednosti više od 200 tisuća dolara, koji uključuje sve prijeko potrebne stvari kao što su vampirsko podizanje grudi, igračka za seks i 15-dnevna turistička šetnja po Japanu.

Svi nominirani u glumačkim i redateljskim kategorijama dobit će luksuzan poklon paket od tvrtke Distinctive Assets, koja se već godinama brine o tome da naše zvijezde ne odu kući praznih ruku. Vrijednost ovogodišnjeg poklon paketa nadmašila je sve do sada. Za usporedbu, prošlogodišnji je paket bio vrijedan 125 tisuća dolara, a onaj godinu prije tek 85 tisuća.

Oskarovski poklon paket pun je iznenađenja

Najskuplji dio je 10-dnevno putovanje prve klase u Izrael vrijedno 55 tisuća dolara. Iza njega se odmah nalaze pješačka tura po Japanu vrijedna 54 tisuće te neograničeni godišnji najam Audi vozila od 45 tisuća dolara. Visokih 31 tisuću vrijedi i doživotna zaliha Lizora krema.

Među zanimljivijima su 250 dolara vrijedan seksualni stimulans za žene, skoro 2 tisuće dolara vrijedno vampirsko podizanje grudi, procedura u kojoj se koristi krv pacijenta kojom se dobiva primamljiviji dekolte bez operacije, i koja je trenutno veliki hit u Los Angelesu. Ako vas zanima što će se još naći u paketima, cjelokupni popis možete pogledati ovdje.

M.M.K.

Izvor: mojtv.hr Oskarovski poklon paket pun je iznenađenja
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...