Oskarovka Lupita Nyong'o koja je i ove godine zadivila svojim nastupom u Ratovima zvijezda: Sila se budi dobila je još jednu ulogu izvanzemaljke, ovaj puta u SF trileru Intelligent Life

 

Svi su se odmah složili da će se Nyong'o sigurno odlično snaći u novoj ulozi jer joj je poistovjećivanje s Maz Kanatom kojoj je dala toliko duše, donijelo prilično iskustvo ulaska u izmišljene likove s drugih planeta. Lik Maz Kanate pojavio se tek u zadnjem nastavku Ratova zvijezda, a ona je bivša gusarica i švercerica stara više od tisuću godina s planeta Takodana.

 

Lupita Nyong'o glumit će u SF trileru

 

Scenarij za Intelligent Life napisao je dvojac Jurskog svijeta Colin Trevorrow i Derek Connolly, koji je zapravo nastao kao prerada materijala koji su prvo završili pod nazivom The Ambassador. Kasnije je ovaj projekt producentice i redateljice Ave DuVernay ipak preimenovan, a Lupita će glumiti izvanzemaljku maskiranu u ženu koja će svojim lukavstvom i smicalicama obmanuti UN-ovog predstavnika čovječanstva koji će prvi s njom ostvariti kontakt.

 

Budući da ostali članovi glumačke postave još nisu objavljeni, može se samo nagađati kome će pripasti glavna muška uloga u ovome potencijalnom SF blockbusteru. Početak produkcije planira se na ljeto, a film se u kinima očekuje 2017. godine.

S.V.

Izvor: mojtv.hr Lupita Nyong'o glumit će u SF trileru
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...