New Line priprema nastavak izuzetno uspešnog filma strave i užasa Annabelle. Nakon izvanrednog uspeha koji je "Annabelle" postigla na bioskopskim blagajnama širom sveta, odluka o snimanju nastavka ne iznenađuje.

U samim početnim fazama filma još se uvek ne zna kako će nastavak izgledati, ali objavljeno je da će Gary Dauberman, scenarista originalnog blockbustera "Annabelle", pripremiti scenario i za nastavak.

Kao što je mnogim fanovima poznato, "Annabelle" je spin off drugog dobro poznatog, ali manje uspešnog horora. Svoj početak "Annabelle" je imala u filmu "Prizivanje" reditelja Jamesa Wana.

U "Prizivanju", opsednuta lutka Annabelle deo je kolekcije demonskih objekata koje sakupljaju paranormalni istražitelji Ed i Lorraine Warren (Patrick Wilson i Vera Farmiga), dok u "Annabelle" upoznajemo čitavu priču o Annabelle.

"Annabelle" je režirao John R. Leonetti, a film je sa malim budžetom (6,5 miliona dolara) zaradio više od 250 miliona dolara na svetskim bioskopskim blagajnama i tako prešišao u zaradi film kojim je inaspirisan ("Prizivanje", budžet 20 miliona, box office 318 miliona dolara).

U glavnim ulogama filma nalaze se Annabelle Wallis, Ward Horton i Alfre Woodard. Za sada još nije poznato ni ko će se sve vratiti, niti koja nova lica ćemo videti u nastavku.

Stiže nastavak za 'Annabelle'

Stiže nastavak za 'Annabelle'


Izvor: prolog.rs

Stiže nastavak za 'Annabelle'
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...