Nakon premijere filma na filmskom festivalu u Torontu prošlog meseca, Sony je odučio da odloži bioskopsku premijeru biografske drame I Saw the Light.

"I Saw the Light" originalno je najavljen za bioskopsku distribuciju u SAD-u prošle godine, tačnije 27. novembra. Novi datum je čak 4 meseca kasnije pa će ova biografska drama u bioskopima biti tek 25. marta 2016. godine.

Prema izveštavanju The Wrapa razlozi za takvu odluku su višestruki, a među njima je i žestoka konkurencija između ovogodišnjih potencijalnih kandidata za Oscara.

Osim toga, reakcija kritičara na premijeru filma je bila u najmanju ruku mlaka, a na kraju i sama zvezda filma Tom Hiddleston zbog snimanja filma Kong: Skull Island neće biti u mogućnosti da promoviše film.

Tom Hiddleston u filmu glumi američku country zvezdu Hanka Williamsa, čoveka velikog muzičkog talenta, ali s mnogim porocima i problemima. Uprkos tragičnom životu Hank Williams je ostavio dubok trag na muzičku baštinu SAD-a.

Uz Toma Hiddlestona glumiće i Elizabeth Olsen, dok ostalu glumačku postavu čine Cherry Jones, Bradley Whitford, Maddie Hasson i Wren Schmidt.

Marc Abraham je režirao film prema vlastitom scenariju, kojeg je napisao prema knjizi Hank Williams: The Biography.

Kako je još prošle godine najavljeno, Tom Hiddleston će u filmu i pevati, a mali deličak njegovih muzičkih sposobnosti možete videti niže u kratkom isečku iz filma.

'I Saw the Light' odložen za 2016. godinu

'I Saw the Light' odložen za 2016. godinu


Izvor: prolog.rs

'I Saw the Light' odložen za 2016. godinu
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...