Tokom godina je William Shatner stvorio određenu reputaciju. Jednostavno rečeno, reč 'suptilno' nije se baš često koristila kada bi se opisivala njegova gluma. S vremena na vreme Shatner sam sebi udovolji pa se uključi u projekat koji je kao stvoren za njegov nivo izražavanja. Sada je pronašao još jedan takav - svoj će glas pozajmiti za animirani horor film.

Film Malevolent je priča o četvoro braće koje poziva njihov zli otac jer se nalazi na samrtnoj postelji i želi srediti svoj testament pre nego umre. Stvar je u tome da je to lažna priča s kojom ih otac želi sve namamiti da dođu kako bi im se osvetio.

Osvetio za šta? Za sada ne znamo. Ali zaplet ne prestaje ovde. U filmu će biti i međugalaktički kockari koji prate celi film i gledaju kako se porodica pokušava ubiti i stavljaju oklade na to kako će sve završiti.

Shatnerov lik se zove Overseer (Nadglednik) i on će biti glavni narator u filmu. Hoće li on biti jedan od svemirskih kladioničara koji nadgleda porodičnu bitku ili neki potpuno drugi lik za sada nije poznato. Ostatak glumačke ekipe čine Morena Baccarin, Bill Moseley i Ray Wise.

Rediteljsku palicu drži Jason Axinn, a film se radi prema scenariju koji potpisuju Jim Cirile i Tanya C. Klein. Malevolent će svetlo dana ugledati u toku ove godine.

William Shatner u neobičnom horor filmu
Izvor: prolog.rs William Shatner u neobičnom horor filmu
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...