Zac Efron i Adam DeVine su braća blizanci u urnebesnoj komediji koja nam na veliko platno ovo ljeto stiže iz 20th Century Foxa pod nazivom Mike and Dave Need Wedding Dates.

Kao što i sam naslov govori, radnja filma vrti se oko braće Mikea (Adam DeVine) i Davea (Zac Efron) koje roditelji natjeraju da si pronađu pratnju za vjenčanje njihove sestre koje će se održati na Havajima.

Zac Efron i Adam Devine traže pratnju za vjenčanje

Tražeći izlaz iz svoje situacije braća stavljaju na internet oglas koji postane medijska senzacija, a priliku za odličan provod na Havajima ne žele propustiti Alice (Anna Kendrick) i Tatiana (Aubrey Plaza). Ovaj ženski duo nadmudrit će dečke, a cijelo će vjenčanje polako izmicati kontroli.

Film je režirao Jake Szymanski, prema scenariju Andrewa J. Cohena i Brendana O'Briena, a već prvi trailer nagovješćuje dobru zabavu posebno za fanove Efronivih Susjeda iz pakla ili serije u DeVineove humoristične serije Radoholičari.

U iščekivanju ove komedije koja u kina stiže 8. srpnja, ne propustite trailer koji će u ove zimske dane u vaše domove donijeti dašak ljeta i vrući pijesak s Havaja. 

S.V.

Zac Efron i Adam Devine traže pratnju za vjenčanje


Izvor: mojtv.hr

Zac Efron i Adam Devine traže pratnju za vjenčanje
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...