Jučerašnji Super Bowl obradovao nas je sa nekoliko dobrih najava filmova među kojima je bila i ona za najnoviji film o Jasonu Bourneu, koji je napokon dobio i službeni naziv. Zvat će se jednostavno - Jason Bourne.

Posljednji put kada smo vidjeli Matta Damona bio je štreberski junak na Marsu. No Jason Bourne puno je drugačiji od Marka Watneya. Bourne ima malo izravniji pristup. Jednim se udarcem snažno vraća u svijet svog akcijskog junaka, u filmovima koje Damon naziva "svojom superjunačkom franšizom".

Jason Bourne se vratio!

Nakon što je preskočio Bourneovo naslijeđe 2012. godine, Damon se nakon skoro deset godina ipak odlučio vratiti u petom dijelu serijala. Kratki trailer otkriva nam puno akcije, Jasona koji bez problema nadvladava suparnike, demonstrirajući tako da je on "savršeno oružje". U jednom trenu spominje i da zna tko je, da se svega sjeća. No Nicky Parsons, koju glumi Julia Stiles, govori mu da to što se svega sjeća ne znači da sve zna.

U redateljsku se fotelju vratio Paul Greengrass, a uz Matta Damona i Juliju Stiles, u glumačkoj će se postavi naći Alicia Vikander, Tommy Lee Jones i Vincent Cassel.

Kako se Matt Damon snalazi u ulozi Jasona Bournea nakon toliko godina saznat ćemo 28. srpnja kada film stiže u kina.

M.M.K.

Jason Bourne se vratio!


Izvor: mojtv.hr

Jason Bourne se vratio!
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...