Netflix je objavio prvi trailer intrigantnog dokumentarnog filma My Beautiful Broken Brain, čiju produkciju potpisuje David Lynch.

Iza poznatog imena producenta skriva se glavna akterica, mlada Lotje Sodderland čiji životni put je u središtu dokumentarca. Ova filmašica francusko-nizozemskog porijekla uperila je kameru prema sebi nakon što je doživjela moždano krvarenje koje ju je promijenilo zauvijek. 

My Beautiful Broken Brain je priča o njenom polaganom oporavku, tijekom kojega se morala boriti kako bi ponovno naučila sve osnovne ljudske vještine, ali i o neobičnim posljedicama koje je moždani udar imao. Naime, Lotje Sodderland počela je viđati intenzivne boje i zvukove koje su joj otkrile sasvim drugačiji svijet. 

Njezina izmijenjena percepcija podsjetila ju je na filmove Davida Lyncha pa mu je pristupila sa svojom pričom a on se pridružio izradi ovog neobičnog filma. Film su režirale Sophie Robinson i sama Sodderland, a svoju premijeru imat će na ovogodišnjem izdanju SXSW Film Festivala.

Dokumentarac My Beautiful Broken Brain još je jedan diou nizu originalne produkcije Netflixa, a bit će dostupan gledateljima od 18. ožujka

Unutar razbijenog uma

M.M.

Unutar razbijenog uma


Izvor: mojtv.hr

Unutar razbijenog uma
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...