Paramount Pictures potpisao je ugovor za novi film s Leonardom DiCaprijem nakon žestokog nadmetanja s drugim studijima, saznaje Deadline. Velika potražnja za DiCaprijem ne iznenađuje s obzirom koliku pažnju ove godine privlači Povratnik.

Film o kojem je riječ mogao bi imati uzbudljivu radnju, barem tako daje naslutiti naslov filma - Conquest (Osvajanje). 

Novi film Leonarda DiCaprija bit će sa scenaristom

Nakon 3 nominacije za Oscara za najbolju glavnu ulogu svi očekuju da će DiCaprijeva četvrta sreća biti ona koja će mu donijeti ovu prestižnu nagradu. Leonardo DiCaprio trenutačno na obzoru nema novi filmski projekt, izuzevši adaptaciju romana Vrag u bijelom gradu s Martinom Scorseseom čija realizacija još uvijek nije na stabilnim nogama, pa je gotovo sigurno da će mu ovo biti sljedeća uloga. 

Pošto je Conquest još uvijek u samom začetku o radnji filma još ništa nije otkriveno. No, film dolazi kao suradnja scenarista PovratnikaMarka L. Smitha i DiCaprija.

Mark L. Smith je prije Povratnika, napisao scenarij za triler Soba smrti (kao i za nastavak filma) i horor Rupa straha. Conquest će producirati John Davis. Za više detalja o filmu sačekat ćemo još neko vrijeme. 

M.M.

Izvor: mojtv.hr Novi film Leonarda DiCaprija bit će sa scenaristom
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...