Saga o

Saga o Brzim i žestokima se nastavlja, a da će ova franšiza imati najmanje deset filmova potvrdili su filmska kuća Universal Pictures i predvodnik glumačke ekipe Vin Diesel. Filmovi će se kao i do sada distribuirati u razmaku od dvije godine pa će tako deveti film svoju premijeru imati u travnju 2019. godine, a deseti u travnju 2021. godine.

Ovu vijest koja je izazvala val oduševljenja među obožavateljima, prvi je na svojem Instagram profilu objavio Vin Diesel. Stavivši prvi poster na kojem su najavljena tri sljedeća filma otkrio je planove studija, a nedavno je objavio i da je sljedeći film koji u kina stiže 14. travnja 2017. godine naslovljen Fast 8. Režirat će ga F. Gary Gray, redatelj ovogodišnjeg hita Straight Outta Compton, dok će ga pruducirati Neil Moritz u suradnji s Dieselom.

 

 

I dok se uskoro očekuje objava radnje filma Fast 8, izvanredna vijest objavljena prošli mjesec da će se dio filma snimati na Kubi, samo je dodatno pojačala zanimanje za ovaj nastavak. Brzi i žestoki 7, posljednji film posvećen pokojnom Paulu Walkeru, ostvario je odlične rezultate, dosegnuvši zaradu od 1.5 milijardi dolara na svjetskim kino blagajnama.

 

Prvi film franšize Brzi i žestoki (The Fast and the Furious) objavljen je 2001. godine, tako da će se izlaskom desetom filma napuniti dvadeset godina ove akcijske sage.

S.V.

Izvor: mojtv.hr Saga o
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...