Od reditelja Šona O’Rajlija najvećeg kanadskog izdavača stripova, 4. februara u bioskope nam stižu nevaljali vilenjaci – Piksiji.

Džo Bek je izgubio ljubav svog života zbog „Kletve Piksija” koja je bačena na njega nakon što je nenamerno uništio selo ovih malih vilenjaka i povredio princa Vilijama. Sada mora da otkrije kako da povrati svoju devojku iz snova, nauči nešto više o misterioznim Piksijima i iskupi se za štetu koju im je naneo.

Prikazujući nevaljalost i razdraganost malih vilenjaka Piksija, ova originalna fantazija namenjena celoj porodici je duhovita, ali opet emotivna sa krajem koji će svakog oduševiti.

Šon O’Rajli je energičan i strastveni vizionar koji je svoju kreativnost,inteligenciju, humanost i snalažljivost istakao kao osnivač i direktor najvećeg kanadskog strip izdavača (Arcan Studios). „Mighty Mighty Monsters“ je prvi animiran film koji je radio po uzoru na seriju stripova o ovim čudovištima.

Šon je jedan od najboljih nezavisnih strip pisaca u Kanadi, koji svoje stripove adaptira za velike i male ekrane.

Piksiji – mali vilenjaci, animirani film za celu porodicu, sinhronizovan je na srpski, a u bioskope širom Srbije stiže od 4. februara.

Na radost najmlađih u bioskope nam stižu Piksiji - Mali vilenjaci

Na radost najmlađih u bioskope nam stižu Piksiji - Mali vilenjaci


Izvor: prolog.rs

Na radost najmlađih u bioskope nam stižu Piksiji - Mali vilenjaci
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...