Kung Fu Panda 3 je stigla u američka kina ovaj vikend i odmah oborila rekord. Treći film o pandi Po koja je osvojila sve generacije ostvarila je najbolje otvaranje svih vremena animiranog filma u siječnju.

S procijenjenom zaradom na američkim kino blagajnama od impresivnih 41 milijun dolara, Kung Fu Panda 3 je s prvog mjesta srušila prošlogodišnji crtić Tvrd orah koji je tu titulu osvojio sa zaradom od upola manjih 19.4 milijuna dolara. S otvaranjem iznad svih očekivanja Kung Fu Panda 3 je ostvarila i drugo najbolje siječanjsko otvaranje općenito, sa zaradom od samo pola milijuna dolara manje od vodećeg filma Vožnja (Ride Along) koji ovaj rekord drži od 2014. godine. 

alt

Iz DreamWorksa, tvoraca filmova o pandi koja želi naučiti kung fu, izuzetno su zadovoljni jer treći film nije gotovo ništa podbacio u odnosu na prethodni Kung Fu Panda 2 koji je imao otvaranje od 47.6 milijuna dolara dok je ipak najbolje prošao prvi Kung Fu Panda sa zaradom u prvom vikendu prikazivanja od 60.2 milijuna dolara.

Kung Fu Pandu 3 režirali su Jennifer Yuh Nelson i Alessandro Carloni prema scenariju Jonathana Aibela i Glenna Bergera

U ovom nastavku Po susreće svojeg davno izgubljenog oca, a glasove su glavnim likovima posudili Jack Black, Bryan Cranston, Dustin Hoffman, Angelina Jolie, Jackie Chan, Lucy Liu i Seth Rogen

Kung Fu Panda 3 u domaća kina stiže 17. ožujka ove godine. 

S.V.

alt


Izvor: mojtv.hr

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...