Tijekom ove godine Ridley Scott će se vratiti u svoj Alien svijet u koji je prvi puta zakoračio 1979., sa nastavkom svoje znanstveno-fantastične avanture Prometej iz 2012., koji trenutno nosi naziv Alien: Covenant.

Iako će ovo biti još jedan korak prema dohvaćanju priče iz Aliena, ovaj će film biti izravana nastavak Prometeja i iako će donijeti neke ključne stavke iz svog prethodnika, otkrivamo kako će imati i jedan primjetan nedostatak: Noomi Rapace.

Scott i ekipa filma Alien: Covenant pripremaju se započeti sa snimanjem u Australiji kasnije ove godine no kada produkcija počne Rapace, koja je glumila u prvom filmu i jedna je od dva preživjela lika, ipak neće biti dio ekipe. Scott je za Yahoo Australia jednostavno rekao kako švedska glumica neće reprizirati svoju ulogu te da potraga za glavnim glumcima još traje.

Noomi Rapace ipak neće glumiti u nastavku

Vijest o njenom izostanku u filmu Alien: Covenant kosi se sa svim dosadašnjim detaljima oko filma no ipak nije iznenadila. Do sada se ionako pričalo da iako će se Rapace vratiti, njena će uloga biti puno manja, a gledajući vremenski odnos, njeno odsustvo može se lako objasniti.

Covenant bi se navodno trebao odvijati otprilike deset godina nakon događaja u Prometeju. Radnja će se vrtiti oko svemirskog broda Covenant koji nailaze na neoznačeni planet za koji vjeruju da je izašao iz raja no vrlo brzo shvate da su daleko od istine. Jedina osoba na tom planetu je humanoidni robot David (Michael Fassbender). Glumačku ekipu (a vjerojatno i posadu broda) predvodit će Katherine Waterston.

Produkcija filma trebala bi krenuti uskoro, a Alien: Covenant bi se u kinima trebao naći 6. listopada 2017. godine.

M.M.K.

Noomi Rapace ipak neće glumiti u nastavku


Izvor: mojtv.hr

Noomi Rapace ipak neće glumiti u nastavku
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...