Foto: PR Photos

 Redateljski prvijenac Meg Ryan, poznate glumice holivudskih rom-comova, Ithaca debitirao je bez podizanja prašine. Uz ne toliko loše, ali ni toliko dobre kritike, film je posjetio nekoliko filmskih festivala uključujući i premijerni u Middleburgu 2015. godine te još uvijek nije dobio širu distribuciju. 

Meg Ryan ponovno sjeda u redateljsku stolicu Dok se još nalazi u pregovorima za potencijalnu distribuciju Ithace krajem ove godine, Meg Ryan nastavlja s novim filmskim projektima.

Meg Ryan kao redateljica ne odustaje od svog puta u dugogodišnjoj filmskoj karijeri pa će ovog puta zasukati rukave na romantičnoj komediji  The Book

Ryan će kao svježa redateljica surađivati s poznatom spisateljicom i scenaristicom Delijom Ephron. Meg Ryan je kao glumica već surađivala sa scenaristicom na uspješnoj romantičnoj komediji Imaš poštu, gdje je Ephron sa svojom sestrom Norom Ephron (redateljicom filma) pripremila scenarij. 

Delia Ephron u svome filmskom portfoliju uz Imaš poštu ima i voljene filmove Čarobne hlače te U naručju vještice. 

The Book će biti priča koja se odvija u svijetu izdavaštva, a osim što će pripadati žanru romantične komedije o samom filmu nisu otkrivene druge informacije. 

M.M.

Izvor: mojtv.hr Meg Ryan ponovno sjeda u redateljsku stolicu
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...