Čini se da će 2016. biti godina sa igranim filmovima o mačkama. Prvo će krajem travnja Keegan-Michael Key i Jordan Peele u akcijskoj komediji Keanu pokušati spasiti najslađu mačku ikad. Par mjeseci kasnije, početkom kolovoza, dolazi film Nine Lives u kojem, pod redateljskom palicom Barryja Sonnenfelda(Ljudi u crnom 1, 2, 3), mačku glumi Kevin Spacey.

Danas smo dobili priliku vidjeti kako to izgleda. Trailer nam otkriva kako je Spacey zapravo prvo bio milijarder koji je uživao u životu, a onda je pretvoren u mačku da nauči koje su obiteljske vrijetnosti, moć ljubavi i slične životne lekcije.

Službeni sinopsis otkriva nam detalje radnje:

Kevin Spacey je mačka!

"Tom Brand (Spacey) je milijarder, najbolji u svom poslu. Upravo se nalazi pred završetkom svog najvećeg djela - najvišeg nebodera na sjevernoj hemisferi. No Tomov radoholičarski život odvojio ga je od obitelji, posebno od prekrasne žene Lare (Jennifer Garner) i dražesne kćeri Rebecce (Malina Weissman).

Rebecca za 11. rođendan želi mačku no iako Tom mrzi mačke rođendan se bliži, a on nije kupio drugi poklon. Navigacija ga dovede do mistične trgovine za kućne ljubimce gdje mu ekscentrični vlasnik trgovine Felix Perkins (Christopher Walken) predstavlja predivnu mačku imena Mr. Fuzzypants.

No po povratku kući, žureći da stigne na rođendansku zabavu Tom doživi nesreću nakon koje završi zarobljen u tijelu mačke. Njegova obitelj ga posvoji, a on počne gledati na svoju obitelj i na život općenito iz potpuno nove perspektive."

M.M.K.

Kevin Spacey je mačka!


Izvor: mojtv.hr

Kevin Spacey je mačka!
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...