Kreatori Shreka ove nam godine donose nevjerojatno zabavnu, razigranu animiranu komediju Trolls. Lutke trolovi koji su svojim simpatičnim izgledom i kosom u najkričavijim bojama bili hit igračke mnogoj djeci prošloga stoljeća, pokušat će pridobiti i najnoviju generaciju.

Prošlo je dobrih dvadeset godina otkako smo ove veseljake gledali na malim ekranima, a DreamWorks studio se nada da će uspjeti ponovno oživjeti njihovu popularnost. Novi trolovi su maleni, šareni, napravljeni u računalno generiranoj animaciji, a pjevaju i plešu na najnovije glazbene hitove.

Upoznajte trolove 21. stoljeća

Prvi nam trailer, kako to često biva, ne donosi mnogo. Predstavlja nam nekoliko likova, ali sve izgleda više kao slike s plakata koje se kreću, jer o samom filmu i radnji još nema nikakve naznake, jedino je otkriveno da maleni trolovi "nisu samo slatki nego i ukusni".

Glasove su glavnim likovima posudili Justin Timberlake, Anna Kendrick, Gwen Stefani, James Corden, Russell Brand, Icona Pop, Ronald Funches i Kunal Nayyar

Kendrick je dobila ulogu trola Poppy, optimistične vođe trolova dok je Timberlakeov trol njezina potpuna suprostost, prgavi pesimist koji skriva svoje pravo lice. Nayyar je Guy Diamond, trol optočen s dijamantima dok je Stefani trol sa slušalicama DJ Suki.

S obzirom na odabir glumaca koji su posudili glasove jasno je da će nam Trolls donijeti mnogo pjesme, a glazbu za film napisao je i izvodi Timberlake. Crtić će režirati Mike Mitchell i Walt Dohrn, a dugokosi veseljaci u kina stižu 4. studenog ove godine

S.V.

Upoznajte trolove 21. stoljeća


Izvor: mojtv.hr

Upoznajte trolove 21. stoljeća
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...