Sljedeći film iz franšize Pedeset nijansi sive očekuje nas sljedeće godine, a kako se počelo bližiti vrijeme početka produkcije Universal je otvorio audicije za nove uloge.

Kako saznaje Variety snimanje će započeti na proljeće, a glavnu novu ulogu drugoga filma dobila je Kim Basinger koja je utjeloviti Elenu Lincoln, poslovnu suradnicu i bivšu ljubavnicu Christiana Greya. Elena je zgodna prijateljica Christianove majke, a njegova prva ljubavnica koja ga je uvela u svijet robovlasničkog seksa.

 

Kim Basinger kao prva ljubavnica Christiana Greya u

 

U drugom filmu koji će pratiti radnju druge knjige iz trilogije E.L. James Pedeset nijansi mračniji ponovno gledati Dakotu Johnson i Jamiea Dornana kao Anastasiju Steele i Christiana Greya dok će redateljsku palicu preuzeti James Foley. Nastavak ima i novoga scenarista Nialla Leonarda dok će svoje uloge reprizirati Luke Grimes, Eloise Mumford i Max Martini.

 

Universal planirala i treći nastavak Pedeset nijansi slobodniji snimati odmah nakon ovoga tako da je nužno da se to početka snimanja završe audicije za uloge i jednog i drugog nastavka.

 

Kim Basinger kao prva ljubavnica Christiana Greya u

 

I dok je odlučeno da će između prvog i drugog filma biti razmak dvije godine pa Pedeset nijansi mračniji stiže u kina 10. veljače 2017. godine, Pedeset nijansi slobodniji čekat ćemo samo godinu dana jer bi on svoju premijeru trebao imati 9. veljače 2018. godine

S.V.

Kim Basinger kao prva ljubavnica Christiana Greya u


Izvor: mojtv.hr

Kim Basinger kao prva ljubavnica Christiana Greya u
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...