Krajem 2014. u svijetu je sa prikazivanjem krenuo film Kad padne mrakTaike Waititija, koji je u SAD-u, ali i mnogim drugim zemljama vrlo brzo stekao kultni status među onima koji su bili željni dobrog smijeha uz ispijanje krvi. Nastavak je vrlo brzo najavljen, a fokusirat će se na glavne rivale naših vampirskih junaka - vukodlake.

Prvotni naziv filma trebao je biti What We Do in the Moonlight no sada je otkriveno kako će se nastavak jednostavno zvati We're Wolves.

Nastavak filma

Novinari Coming Soona pričali su sa redateljem i scenaristom Waititijem o tome kako se on i koscenarist/redatelj Jermaine Clement spremaju na istraživanje novozelandske vukodlak populacije. Waititi je rekao kako na listi prioriteta ima film Thor: Ragnarok tako da će We're Wolves sa produkcijom krenuti tek kad novi film o nordijskom bogu ugleda svjetlo dana.

Ne znamo puno detalja no pretpostavljamo da će We're Wolves pratiti stil svog prethodnika Kad padne mrak te biti sniman u istom mockumentary stilu. Za sada se još ne zna hoće li u filmu biti Anton, vođa grupe vukodlaka iz prethodnog filma no možemo pretpostaviti sa hoće s obzirom da je glumac Rhys Darby dobar prijatelj i stalni suradnik Waititija i Clementa.

Scenarij za film je u pripremi, a očekujemo ga tek nakon 3. studenog 2017. kada u kina stiže Thor: Ragnarok.

M.M.K.

Nastavak filma


Izvor: mojtv.hr

Nastavak filma
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...