Ekipa filma

Glumačka ekipa filma The Finest Hours na svečanoj je premijeri odala počast ljudima koji su zaslužni za njegov nastanak – članovima Obalne straže Sjedinjenih Američkih Država.

Chris Pine, Casey Affleck, Eric Bana i Josh Stewart pozirali su na crvenom tepihu sa stvarnim pripadnicima ove službe koji su obučeni u svoje uniforme učinili posebno svečanom ovu premijeru koja se održala u poznatom TCL Chinese Theatreu u Los Angelesu. 

Film je režirao Craig Gillespie, a scenarij su prema istoimenoj knjizi autora Michaela J. Tougiasa i Caseyja Shermana napravili Scott Silver, Eric Johnson i Paul Tamasy.

 

The Finest Hours opisuje stvaran događaj iz 1952. godine, najveće spašavanje malim brodom u povijesti obalne straže, nakon što su razorna zimska oluja i veliki valovi uništili dva velika tankera za prijevoz ulja.  

Chris Pine utjelovio je kapetana Obalne straže Bernarda Webbera, Affleck je kapetan tankera Ray Sybert, Bana časnik Daniel Cluff, dok ćemo Bena Fostera gledati u ulozi Seamana Richarda Livesea. Glavnu žensku ulogu u filmu, Webberovu djevojku igra Holliday Grainger.

 

The Finest Hours kreće s prikazivanjem u svjetskim kinima u petak 29. siječnja

S.V.

Ekipa filma


Izvor: mojtv.hr

Ekipa filma
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...