Leonardo DiCaprio iskoristio je francuski zakon o privatnosti kako bi sprečio da fotografije na kojima se ljubi sa Rihannom u noćnom klubu budu objavljene.

Kako navodi Daily Mail, par se ljubio u noćnom klubu L'Arc u Parizu u nedelju uveče. Ali, advokati 40-godišnjeg glumca poslali su upozorenje agencijama kazavši da se fotografija ne sme objaviti jer bi pri tome prekršili zakon. Ipak, ta agencija je ponudila fotografije britanskim medijima i čeka se ko će je prvi objaviti.

Špekulacije o vezi DioCapria i Rihanne pojavile su se prošle godine. Navodno su imali kratku vezu, a pomirenje je "palo" ove nedelje.

Ipak, TMZ portal objavio je kako se između ovog para ništa ne dešava i da su se u klubu te večeri samo srdačno pozdravili. Rihanna je navodno poljubila DiCapria u obraz, a reporteri su to fotografisali iz takvog ugla da izgleda kao da se ljube.

Holivudski glumac se nalazi u glavnom gradu Francuske zbog promocije novog filma "The Revenant".

Ovo nije prvi put da je DiCaprio urgirao putem advokata kada su u pitanju francuski mediji. Prošle godine tužio je magazin Oops! zbog tvrdnji da je Rihanna ostala trudna s njim, a da joj je on rekao da ne želi bebu. Tražili su od magazina da demantuje priču i da mu plate odštetu u iznosu od 18.000 eura, što je najveća suma prema francuskom zakonu. Leo je dobio 8.000 eura.

Leonardo DiCaprio sprečio objavu fotografija na kojima se ljubi s Rihannom
Izvor: prolog.rs Leonardo DiCaprio sprečio objavu fotografija na kojima se ljubi s Rihannom
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...