Nazire se još jedan značajan projekt koji svoju glumačku ekipu popunjava sa nekim jako poznatim licima. Kriminalistički triler Triple Frontier oko je bacio na omiljenog nam gusara, koji bi se trebao pridružiti još jednoj poznatoj faci.

Variety prenosi kako je Johnny Depp u pregovorima za ulogu u filmu Triple Frontier, u kojem bi se trebao naći i Tom Hanks, s kojim pregovori također još uvijek traju. Krimi triler već je neko vrijeme u pripremi, a u jednom trenu je bila uključena i Oskarom nagrađena redateljica Kathryn Bigelow no trenutno se na redateljskoj poziciji nalazi J.C. Chandor.

Johnny Depp uz Toma Hanksa u južnoameričkom krimi trileru

Triple Frontier donosi priču o pograničnom području između tri južnoameričke zemlje: Brazila, Argentine i Paragvaja, gdje se susreću rijeke Igazu i Parana. To važno turističko područje također je i jedno od najopasnijih područja na svijetu radi organiziranog kriminala i terorističkih aktivnosti. Paragvajska strana posebno je popularna za terorističke operacije, s obzirom da oni nemaju anti-terorističke zakone.

Will Smith također je u jednom trenu bio među kandidatima za ulogu u film no čini se kako je on sada zamijenjen sa Deppom. No i Johnny Depp i Tom Hanks čine se kao izvrstan izbor za uloge u kriminalističkom trileru o međunarodnom terorizmu i/ili organiziranom kriminalu. Depp je poznat po tome da se fizički pretvori u potpuno nekog drugog dok će Hanks svakako donijeti dozu realizma sa svojom ulogom tako da bi ova kombinacija mogla biti zanimljiva.

M.M.K.

Izvor: mojtv.hr Johnny Depp uz Toma Hanksa u južnoameričkom krimi trileru
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...