alt

Scenaristica Nicole Perlman objavila je kako ju ne zanima raditi remake filma Labirint, koji je izašao 1986., a u glavnoj se ulozi našla nedavno preminula legenda rocka David Bowie.

U priči koja je ovoga vikenda obuzela internet govorilo se o tome kako će se fantastičan film prepraviti za 21. stoljeće. The Hollywood Reporter je prenio vijest kako je TriStar već zaključio dogovor sa tvrtkom Jima Hensona, redatelja originala, oko produciranja novog filma. Navodno su i angažirali scenaristicu Čuvara galaksije, Nicole Perlman, da napravi scenarij.

No Perlman je vrlo brzo na Twitteru objavila svoj odgovor u kojem je kategorički opovrgnula svoju uključenost u reboot/remake ovog filma. "Ljudi, nedajte se navući na naslove.", napisala je. "Nitko ne radi remake Labirinta. Film je savršen ovakav kakav je."

Perlman je za Guardian rekla kako je bila u pregovorima sa Jim Henson Co za taj projekt prije više od godine dana no da o detaljima ne može govoriti. Jako su ju uzrujale implikacije u nedavnim navodima da namjeravaju iskoristiti Bowiejevu smrt kako bi zaradili. "Sve što mogu reći jest da smo o tome pričali krajem 2014. i objavljivanje tih glasina baš sada je uznemiravajuće; činilo se kao udarac u trbuh.", rekla je.

M.M.K.

alt


Izvor: mojtv.hr

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...