Vest koja će obradovati mnogorbojne obožavaoce čuvene mafijaške sage Frensisa Forda Kopole je da se film “Kum” vraća u novoj, dosad nikada prikazanoj verziji u trajanju od sedam i po sati.

Maratonska verzija filma Kum je spoj dva prva nastavka kojima su pridodate scene odbačene prilikom konačne montaže koja će uskoro biti prikazana na američkoj mreži HBO.

Film pod nazivom The Godfather Epic predstavljen je kao „originalna verzija“, najautentičnija i najbliža Kopolinoj zamisli, bez retuširanja i rezova na kojima su svojevremeno insistirali producenti.

Adaptacija istoimenog romana Marija Puza, trilogija Kum, a posebno njena prva dva dela, jedan je od stubova američke, pa i svetske istorije kinematografije.

Prvi film je osvojio tri Oskara – za najbolji film, scenario i glumca, dok je drugi nagrađen sa čak šest trofeja, uključujući za najboljeg sporednog glumca Roberta de Nira.

Film Kum se nalazi na trećem mestu prestižne liste Američkog filmskog instituta. Ispred njega su samo Građanin Kejn i Kazablanka.

Uskoro verzija 'Kuma' od sedam i po sati

Uskoro verzija 'Kuma' od sedam i po sati


Izvor: prolog.rs

Uskoro verzija 'Kuma' od sedam i po sati
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...