Tris odlazi iza zida u novom traileru trilogije

 U prvom službenom traileru završnog poglavlja serijala Različita - Odana (Allegiant), Shailene Woodley kao omiljena junakinja Tris otkrila je pravu svrhu eksperimenta u Chicagu, a novi trailer donosi sjetniji pogled na njenu misiju i borbu za povratak kući. 

Video isječak naslova "Tear Down The Wall" najavljuje uz uzbudljivu akciju i turbulentne ljubavne trenutke.

Filmovi su nastavak Lionsgateove adaptacije bestsellera Veronice Roth sa Shailene Woodley u ulozi Tris, mlade žene koja se ne uklapa u niti jednu od frakcija koje vode njezino postapokaliptično društvo te se nađe na čelu pobune zajedno sa svojim najbližim prijateljima.

Serijal Različita s trećim filmom Odana započinje finale trilogije koje će se sastojati od dva filma. Nastavak Odana ćemo gledati u kinima u ožujku ove godine, a zadnji nastavak nazvan Ascendant u kinima je zakazan 2017. godine. 

U glavnim ulogama su Shailene Woodley i Theo James, a uz njih gledat ćemo i Jeffa Danielsa, Octaviju Spencer, Milesa Tellera, Ansela Elgorta i Rayja Stevensona.U ostalim ulogama su Zoe Kravitz, Maggie Q, Mekhi Phifer, Daniel Dae Kim i Naomi Watts.

Prvi nastavak finalnog poglavlja trilogije Različita u hrvatskim kinima prikazivat će se od 10. ožujka.

M.M.

Tris odlazi iza zida u novom traileru trilogije


Tris odlazi iza zida u novom traileru trilogije


Izvor: mojtv.hr

Tris odlazi iza zida u novom traileru trilogije
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...