Dugoočekivana filmska adaptacija stripa Term Life napokon će ugledati svjetlo dana! Prije par godina svi planovi za stvaranje filma stavljeni su na čekanje radi rezanja troškova u Universalu no kasnije ga je ipak oživjeo QED International and Worldview.

Scenarij za film napravio je AJ Lieberman, koji je zaslužan i za stripovsku verziju. Film režira Peter Billingsley, a u glavnim su ulogama Vince Vaungh i Hailee Steinfeld. U ostalim se ulogama nalaze Taraji P. Henson, Bill Paxton, Jon Favreau i Terence Howard.

Vince Vaungh i njegova frizura u filmu

Radnja prati Nicka Barrowa (Vaughn), koji planira pljačku i smišlja trikove za kriminalce. No na njegovu žalost, uspio je razljutiti skoro sve, posebno kada jedan od posljednjih zločina za koje je smislio plan pođe po zlu.

Love ga mafijaški šefovi, korumpirani policjaci i plaćeni ubojice, te Nick odlučuje kako je vrijeme napraviti nešto pozitivno te uzima veliku policu životnog osiguranja na sebe, a kao korisnika stavlja svoju otuđenu kćer tinejdžericu Cate (Steinfeld). No postoji mali problem: polica na snagu stupa tek za 21 dan, a pitanje je hoće li Nick preživjeti još 21 sat.

Trailer nam ne otkriva kako će se priča završiti. Za odgovore trebamo pričekati ožujak kada film stiže na filmska platna.

M.M.K.

Vince Vaungh i njegova frizura u filmu


Izvor: mojtv.hr

Vince Vaungh i njegova frizura u filmu
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...