U ulozi kapetana Speroua, Dep nije imao greške – poslednja četiri filma „Pirati sa Kariba“ zaradila su 3,7 milijardi dolara, što ih čini jednom od najuspešnijih franšiza u istoriji. Ali, kao Lord Čarli u filmu “Mortdecaior” i Dr Vil Kaster u “Transcendence”, Dep i njegovi filmovi omanuli su na blagajnama, uprkos činjenici da je glumac i dalje zarađivao milione.

Na Forbsovoj listi najpreplaćenijih glumaca u 2015. godini, na prvom mestu našao se Džoni Dep – njegovi skorašnji filmovi imali su veoma malu zaradu od 1,20 dolara, u odnosu na dolar koliko je glumac za njih bio plaćen.

Na drugom mestu je Denzel Vašington, čiji su filmovi zarađivali svega 6,50 dolara u poređenju sa jednim dolarom koji je išao na račun Denzela.

I Vašington i Dep u Holivudu već decenijama zarađuju milionske cifre, ali, prema poslednjim merenjima uspeha njihovih filmova, ispostavilo se da su, kao glumci, „skup rizik“, navodiForbs.

Trećerangirani na listi najpreplaćenijih glumaca je Vil Farel, koji je za svaki dolar koji je bio plaćen, filmu doneo samo 6,80 dolara zarade.

Na listi zatim slede Lijam Nison, Vil Smit, Kristijan Bejl, Čening Tejtum, Bred Pit, Ben Aflek i Tom Kruz.

S druge strane, Kris Evans se može pohvaliti sa zarađenih 181,80 dolara za svaki dolar koji je bio plaćen.

Holivudski glumac Adam Sendler je poslednje dve godine zauzimao prvo mesto na listi najpreplaćenijih glumaca, i sada je, konačno, predao krunu.

Oni su najpreplaćeniji glumci 2015. godine
Izvor: prolog.rs Oni su najpreplaćeniji glumci 2015. godine
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...