Vest da će neki film dobiti nastavak ponekad nas zna iznenaditi. Pogotovo kada se taj film tek nedavno počeo prikazivati u tek nekoliko zemalja širom sveta. Ali Lionsgate je već objavio kako planiraju nastavak filma Sicario reditelja Denisa Villeneuvea. Scenarista Taylor Sheridan nadgledaće projekat na kojem će raditi i Villeneuve samo još nije poznato na koji način.

Ne znamo hoće li se Villeneuve vratiti u rediteljsku stolicu, ali ono što znamo je da će se radnja usmeriti na tajanstvenog lika koga igra Benicio Del Toro. Patrick Wachsberger, jedan od predsednika Lionsgatea je rekao: "Pre nego što je film izašao, pričao sam sa Denisom i pitao šta se dogodilo s njegovim likom? Kuda Benicio ide?".

U Lionsgateu su zadovoljni kritikama i komercijalnim uspehom filma, a Wachsberger očigledno samo razmišlja o Oskarima: "Ovaj film ima potencijala za nekoliko Oskara - najbolji film, najbolji reditelj, najbolja kamera, najbolja muzika i naravno, najbolji glumci."

Film donosi priču o mladoj FBI agentici (Emily Blunt) koja se pridružuje tajnoj CIA operaciji. Operaciju predvode specijalac (Josh Brolin) i zagonetni savetnik sumnjive prošlosti (Benicio Del Toro), a cilj im je svrgnuti vođu meksičkog kartela. To će biti posao koji će dovesti njene etičke i moralne vrednosti do same granice i naterati ju da preispita sve u šta je dotada verovala.

'Sicario' dobija nastavak

'Sicario' dobija nastavak


Izvor: prolog.rs

'Sicario' dobija nastavak
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...