Scarlett Johansson i Pilou Asbæk ponovno će glumiti zajedno u filmu DreamWork studija Duh u oklopu, donosi Variety. Par koji je već uspostavio hemiju u filmu Lucy (2014), pokušaće još jednom da ponovi taj uspeh. Film će prema scenariju Jonathana Hermana režirati Rupert Sanders na čelu s filmskom kućom Paramount koja će finansirati celi projekat.

Duh u oklopu biće baziran na međunarodno priznatom SF nasleđu, japanskom animiranom filmu iz 1995. godine koji je režirao Mamoru Oshii prema istoimenoj mangi iz 1991. godine. Radnja je smeštena u 2029. godinu kada su mnogi ljudi postali kiborzi zamenivši neke svoje delove tela veštačkim implantatima. Ali mozak se ne može zameniti i on predstavlja „duha“ tj. ljudski identitet koji je nalazi u oklopu mehaničkog tela.

Scarlett Johansson je agentica Motoko Kusanagi koja radi za policiju i vodi elitnu jedinicu pod nazivom Sektor 9 zaduženu za najopasnije kriminalce, a Asbæk će igrati njenog partnera Batoua. Njihov zadatak je naći tajnovitog majstora lutaka, hackera koji uspeva probiti barijeru oklopa i direktno manipulisati duh nekih građana, nateravši ih da čine zločine za njega.

Duh u oklopu u bioskopima se očekuje 31. marta, 2017. godine.

Scarlett Johansson i Pilou Asbæk ponovno zajedno u filmu 'Duh u oklopu'


Izvor: prolog.rs

Scarlett Johansson i Pilou Asbæk ponovno zajedno u filmu 'Duh u oklopu'
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...