Vesti o nastavku Sveta iz doba jure pojavile su se odmah nakon što je film prošlog leta probio sve moguće rekorde zarade, uz obećanje da će Chris Pratt i Bryce Dallas Howard reprizirati svoje uloge privlačnog krotitelja dinosaura i voditeljice tematskog parka.

Svi su verovatno još pod utiskom neverovatne zarade od preko 1.6 milijardi dolara i već rade planove kako proširiti franšizu koja je tako dobro počela. Prateći trendove i njihov je plan napraviti trilogiju.

"Colin Trevorrow jako je zaposlen sa stvaranjem skice.", rekla je Donna Langley, predstavnica Universala i pojasnila: "Trevorrow radi sa Stevenom (Spielbergom) i već su stvorili ideju za sledeća dva filma. Niko nije znao da su od početka to planirali kao trilogiju. Lepo iznenađenje."

Drugi film je najavljen za jun 2018. godine, a za sada nije poznato kada bi treći film mogao ugledati svetlo dana. Verovatno ne pre 2020. godine. Takođe za sada ne znamo ima li Universalu u planu vratiti Pratta i Howard u glavne uloge ili će poslednji film u franšizi dovesti neke nove likove.

Potvrđeno da će 'Svet iz doba jure' biti trilogija (najmanje)

Potvrđeno da će 'Svet iz doba jure' biti trilogija (najmanje)


Izvor: prolog.rs

Potvrđeno da će 'Svet iz doba jure' biti trilogija (najmanje)
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...