Najpodmukliji, najzločestiji i najužasniji zlikovci iz DC Comicsa potpuno su neobuzdani u nevjerojatnom novom traileru za Suicide Squad, koji smo danas dobili prilike vidjeti.

Novi nam video donosi eksplozivan prikaz ludorija ove šarolike postave, koja je sastavljena kako bi izvršila misiju ispod radara zakona, kako bi time možda zaradili pomilovanje za svoja zlodjela. Warner Bros. nas je u novom traileru počastio sa mnogobrojnim novim scenama, a cijeli taj kaos savršeno je usklađen sa pjesmom Bohemian Rapsody grupe Queen.

Neobuzdani

Većina naslovne ekipe predstavljena je u novom traileru, a neke imamo prilike vidjeti malo bolje no u prvom traileru, kao na primjer Willa Smitha u ulozi Deadshota. Jared Leto kao Joker se više pojavljuje, a ističe se Margot Robbie kao manijakalna, ali dobro raspoložena Harley Quinn: "Trebala bih sve ubiti i pobjeći?", pita se ona okružena sa gomilom vojnog osoblja. "Sorry, glasovi... Šalim se! Nisu baš to rekli."

Glumačku ekipu Suicide Squada popunjavaju Cara Delevingne kao Enchantress, Joel Kinnaman kao Rick Flag, Adewale Akinnuoye-Agbaje kao Killer Croc, Adam Beach kao Slipknot, Jai Courtney kao Captain Boomerang, Karen Fukuhara kao Katana, Jay Hernandez kao El Diablo i Viola Davis kao Amanda Waller. U filmu bi se trebao pojaviti i Ben Affleck kao Batman.

Redateljsku palicu drži David Ayer, a filmu kinima očekujemo početkom kolovoza.

M.M.K.

Neobuzdani


Izvor: mojtv.hr

Neobuzdani
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...