Foto: PR Photos

 Christian Bale povukao se iz filma Michaela Manna o automobilskoj legendi Enzu Ferrariju, izvještava Deadline. Glumac je odustao od glavne uloge u filmu zbog zabrinutosti za zdravlje. Naime, uloga Enza Ferrarija zahtijevala bi od Balea da osjetno poveća svoju kilažu do početka snimanja ovoga proljeća. 

Traži se novi Enzo Ferrari

Christian Bale poznat je po svojim nevjerojatnim fizičkim transformacijama. Prvo se podvrgnuo ekstremnom mršavljenju za ulogu u  filmu Nestajanje i šokirao publiku svojim stasom, da bi nakon toga ponovno naglo dostigao snažnu fizičku formu za ulogu Batmana. Gledatelji neće zaboraviti i izvrsnu transformaciju koju je učinio za film Američki varalice.

No, ovu transformaciju nije bio voljan poduzeti jer bi višak kilograma koje bi trebao dobiti u jako kratkom vremenu ozbiljno prijetio njegovom zdravlju. Glumac je navodno nevoljko odustao od uloge, ali kako nije pobornik protetike smatrao je kako ne bi vjerno prikazao Ferrarija u filmu. 

Ipak, Paramount ne odustaje od filma, a redatelj Michael Mann se odlučio čvrsto držati rasporeda kojeg su postavili za početak snimanja u proljeće, pa slijedi potraga za novim glavnim glumcem. Kako Deadline saznaje studio na umu ima potragu za korpulentnijim glumcima kako bi izbjegli ponavljanje problema. 

M.M.

...
Izvor: mojtv.hr Traži se novi Enzo Ferrari
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...