Od četvrtka, 14. januara u naše bioskope stiže francuska komedija "SVI NA JUG!" (BABYSITTING / ALL GONE SOUTH 2).

Glavne uloge u ovoj urnebesnoj komediji tumačeFilip Lašo, Alis David, Vensan Desanja, Tarek Budali, Žilijen Arudi i Kristijan Klavije, koji će vas kroz niz komičnih situacija povesti u sjajan bioskopski provod.

Ekipa ide na odmor – u Brazil! Golupčići Sonja i Frenk su pozvali svoje drugare u luksuzni hotel koji je u vlasništvu Sonjinog pompeznog oca, Alena. Frenk tajno planira da zaprosi Sonju, ali njegovi pokušaji da dobije pristanak njenog oca će završti katastrofalno, a uz prijatelje kao što ih on ima, kome su potrebni neprijatelji ?
Pored Sema koji juri za svakom suknjom, naivnog štrebera Ernesta, intelektualno ograničenog snimatelja Aleksa i njegove mačo devojke Estel, Frenk uvek završi u nevolji i kao predmet sprdnje. Mir i tišina Alenovog luksuznog i ekološkog odmarališta pospešuje želju ove ekipe za sambom, divljim žurkama i senzualnim opuštanjima. Kad Sem isplanira ekskurziju u prašumu gde će se nabacivati slatkim devojkama, Alen će ugrabiti priliku da pošalje svoju brbljivu majku s njima – na Frenkovu odgovornost naravno. Šta može da pođe po zlu?

Francuska komedija 'Svi na jug!' od 14. januara u bioskopima

Francuska komedija 'Svi na jug!' od 14. januara u bioskopima


Izvor: prolog.rs

Francuska komedija 'Svi na jug!' od 14. januara u bioskopima
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...