Disney i Lucasfilm su mrvicu bliže pronalasku prave osobe koja će utjeloviti mladog Hana Soloa u nadolazećem, za sada neimenovanom spin-offu Ratova zvijezda.

Kako donosi Variety nakon opsežnih audicija i tisuće glumaca koji su se kandidirali za ovo mjesto, producenti su poprilično suzili listu, a u najužem izboru ostali su Miles Teller, Ansel Elgort, Dave Franco, Jack Reynor, Scott Eastwood, Logan Lerman, zvijezda filma Brooklyn Emory Cohen i glumac nadolazeće komedije Everybody Wants SomeBlake Jenner.

Tko će biti novi Han Solo u spin-offu "Ratova zvijezda"?

U sljedećih nekoliko tjedana ovih će osam mladih glumaca proći kroz dodatna testiranja, nakon kojih se očekuje da će producentica Kathleen Kennedy i redatelji Phil Lord i Chris Miller donijeti konačnu odluku.

Budući da će ovaj spin-off ponajprije biti orijentiran na lik Hana Soloa, nije ni čudo da se toliko pažnje posvećuje odabiru prave osobe, pogotovo jer je tu čast do sada imao veliki Harrison Ford kojemu neće biti lako konkurirati.

Tko će biti novi Han Solo u spin-offu "Ratova zvijezda"?

Iako film sa produkcijom planira započeti tek za godinu dana, izbor glumca za ulogu Hana Soloa treba se obaviti čim prije, jer bi se on prema nekim izvorima trebao kratko pojaviti u ovogodišnjem spin-offu Rogue One: A Star Wars koji je već započeo snimanje. Budući da mu je radnja smještena u vrijeme između Epizode III. i Epizode IV i za ovaj bi film mladi Han Solo bio odgovarajuće dobi.

Takvu su strategiju nedavno isprobali Disney i Marvel kada je Tom Holland prvo obavio snimanje za film Captain America: Civil War, a još ga očekuje snimanje novog Spider-mana za koju je ulogu primarno izabran.

Spin-off o mladom Hanu Solou očekuje se u 25. svibnja 2018. godine.

S.V.

...
Izvor: mojtv.hr Tko će biti novi Han Solo u spin-offu
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...