Upravo na vrijeme za rođendan Elvisa Presleya stigao je prvi trailer za komediju Elvis & Nixon. Ovu satiru režirala je Liza Johnson, a film prati neobičnu priču iza susreta američkog predsjednika Richarda Nixona i kralja rock'n'rolla Elvisa Presleyja.

Kralj je stigao u Bijelu kuću!

Film je zasnovan na istinitom sastanku koji se odvio 21. prosinca 1970. godine, na kojem je Elvis nudio predsjedniku SAD-a pomoć u suzbijanju droge. Susretu je prethodilo poduže pismo kojim je Elvis kontaktirao Nixona kako bi zatražio sastanak i iznio svoje brige na spomenutu temu.

Uz Kevina Spaceyja, koji će odglumiti ulogu Nixona, i Michaela Shannona, koji će utjeloviti Kralja, postava je puna poznatih holivudskih lica - Colin Hanks, Evan Peters, Ashley Benson, Alex Pettyfer, Tate Donovan i Johnny Knoxville

Jednog jutra u 70-ima Kralj rock'n'rolla neočekivano se pojavio na tratini Bijele kuće tražeći sastanak s najmoćnijim čovjekom svijeta, predsjednikom SAD-a. Fotografija koja je ovjekovječila taj bizaran trenutak, ona Nixona i Elvisa u Ovalnom uredu, još uvijek se čuva u Narodnom arhivu u SAD-u i jedna je od najpoznatijih fotografija toga doba.

 

Što se dogodilo, ili barem jednu od verzija onoga što se dogodilo toga dana pogledajte u traileru. 

M.M.

...

Kralj je stigao u Bijelu kuću!


Izvor: mojtv.hr

Kralj je stigao u Bijelu kuću!
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...