Foto: PR Photos 

 Dugo vremena je Sylvester Stallone najavljivao još jedan nastavak kultnog akcijskog filma Rambo. Iako je još prošle godine poručivao nestrpljivim obožavateljima kako je scenarij u pripremi, izgleda kako je voljeni akcijski junak konačno otišao u mirovinu. Rambo V se u konačnici neće snimati. 

Rambo odlazi u mirovinu! U intervjuu s novinarima Varietyja glumac i redatelj Sylvester Stallone kazao je kako je Rambo uloga kojoj se ipak više neće vraćati.

 

Stallone, koji je navršio 69 godina, za odustajanje od filma optužuje i tjelesnu spremnost - "Srce hoće, ali tijelo kaže 'Ostani kući!'. To je poput boraca koji se vrate za posljednju borbu pa ih izmlate. Bolje to ostaviti nekom drugom."

 

Ipak, zadovoljan je s pričom o Rambu i kako ga je ostavio u posljednjem filmu, a smatra kako s novim filmom ništa bolje ne bi mogao napraviti. 

 

"Bio sam vrlo zadovoljan što smo se kao akcijski film mogli baviti s situacijom u Burmi. Zagazili smo u suvremene događaje, najduži građanski rat u povijesti koji je u vrijeme snimanja trajao 65 godina... I nisam vršio kompromise jer sam mislio kako će to biti posljednji pošteni film ovoga žanra u kojem ću sam glumiti. Kada sam to uspio, više nisam imao jednaku volju da pokušam ponovno."

 

Stallone je još nadodao - "Kada su me pitali da napravim još jednog Ramba, rekao sam ako ga ne mogu napraviti boljim nego što je bio zadnji put, a ne mogu, onda zašto bih?" 

Svima omiljeni ratni junak, nezaobilazni John Rambo, posljednji put je bio na velikim platnima 2008. godine, kada ga je Sylvester Stallone vratio u kino dvorane nakon punih 20 godina izbivanja s platna. Iako je Rambo 4 doživio miješane reakcije filmskih kritičara, nesumnjivo je da su gledatelji hrlili prema kino dvoranama vidjeti kultnog mišićavog vojnika. U svjetskim razmjerima film je zaradio 113.2 milijuna dolara i to s budžetom od 50 milijuna. 

 

Filmski serijal s glavnim likom vojnikom zelenih beretki Johnom Rambom prvi put je osvanuo na filmskim platnima 1982. godine pod originalnim naslovom First Blood. Kod nas poznat pod imenom Rambo, imao je još 2 nastavka u osamdesetima (1985. i 1988.).

 

M.M.

...

Rambo odlazi u mirovinu!


Izvor: mojtv.hr

Rambo odlazi u mirovinu!
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...