Film "Baywatch" našao svoju Pamelu Anderson

Film Baywatch počeo je sa svojom produkcijom pa je bilo i vrijeme da se podjele preostale uloge. I dok smo još prije nekoliko mjeseci saznali da ćemo u glavnim muškim ulogama gledati Dwaynea Johnsona and Zaca Efrona, tek je nedavno odabrana nasljednica Summer (u seriji Nicole Eggert) koju će igrati zvijezda filma San AndreasAlexandra Daddario.

No čini se da je sve najviše zanimalo tko će dobiti ulogu C. J. Parker koja je u kultnoj seriji proslavila Pamelu Anderson, a producenti kuće Paramount s ponosom su objavili da su za ovu ulogu odabrali model Kelly Rohrbach.

 

Dwayne Johnson koji je ujedno i jedan od producenata filma u kojem će igrati glavnu mušku ulogu Mitcha Buchannona i ovaj je put na Instagramu objavio video fotografiju s novom članicom ekipe dok u poznatom Baywatch slow-motion stilu trčkaraju plažom.

 

Reboot popularne Spasilačke službe režirat će Seth Gordon prema scenariju Damiana Shannona i Marka Swifta.

 

Budući da je uloga C. J. Parker sigurno ostala najzapamćenija ženska uloga u seriji, bit će to najveće filmsko postignuće za Rohrbach, koja je široj javnosti postala poznata kao djevojka Leonarda DiCaprija, a do sada je imala tek nekoliko sporednih uloga u manje poznatim filmovima.

S.V.

...
Izvor: mojtv.hr Film
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...