Foto: PR Photos

Baš kada ste pomislili da je Michael Bay odlučio okrenuti novu stranicu u svojoj karijeri filmom 13 sati: Tajni vojnici Benghazija, poznati je filmaš potvrdio kako će se ipak vratiti režirati Transformere 5 za Paramount.

Naravno, Bay je već prije govorio kako će napustiti franšizu te je često ponavljao isto, ono što je i nedavno ponovno rekao u razgovoru za Rolling Stone, a to je da su "sljedeći Transformeri njegov posljednji film".

Michael Bay ipak režira još jedne Transformere

"I dalje se dobro zabavljam. Zabavno je raditi film koji će gledati 100 milijuna ljudi. No ovo je posljednji. Moram predati štafetu nekom drugom.", rekao je Bay dodavši: "Vrijeme je da krenem dalje. Još samo jedan."

Bay će režirati Transformere 5 prema scenariju koji je Ken Nolan(Pad crnog jastreba) napisao u suradnji sa scenaristima Iron ManaArtom Marcumom i Mattom Hollowayem. Za sada je jedino poznato da bi se Mark Wahlberg trebao vratiti u svoju ulogu dok se ostatak glumačke ekipe za sada ne zna. Film se u kinima očekuje tijekom 2017.

No do novih Transformera ima vremena. Trenutno se čeka Bayev potpuno drugačiji uradak, već spomenuti film 13 sati: Tajni vojnici Benghazija, koji se u našim kinima očekuje 18. veljače ove godine.

M.M.K.

...

Michael Bay ipak režira još jedne Transformere


Izvor: mojtv.hr

Michael Bay ipak režira još jedne Transformere
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...