U vrijeme dok je hollywodski hit Ratovi zvijezda: Sila se budi već pronašao put do Kine, najjača snaga kineskog box office-a stiže u SAD. Film Monster Hunt, ovogodišnji kineski ljetni hit, oborio je u Kini sve rekorde gledanosti, a 3D verzija stiže u američka kina 22. siječnja.

 

Film će se prikazivati u dvije verzije, originalnoj kineskoj s engleskim podnapisima i novoj verziji koja će biti sinkronizirana na engleski.

 

Ovo je prvi puta da će brojna kineska publika SAD-a moći na velikom platnu u 3D verziji pogledati film na vlastitom jeziku. Iz tvrke Asia Releasing zadužene za distribuciju azijskih filmova, napominju da će se izuzetno paziti kod rada na engleskoj verziji da se ništa ne izgubi u prijevodu te se nadaju da će gledatelji u SAD-u jednako uživati u ovome filmu kao i Kinezi.

 

Najprofitabilniji kineski film svih vremena "Monster Hunt" stiže na zapad

 

 

Film je režirao jedan od režisera filma Shrek Treći Raman Hui. Radnja ovog SF filma govori o suživotu ljudi i čudovišta, a u centru priče nalazi se beba čudovište Wuba koju je rodio muškarac.

 

Mišljenja oko Monstera Hunta su ili jako pozitivna ili podijeljena, a mi vam donosimo trailer pa sami prosudite što je toliko posebno u filmu koji je doslovno očarao Kinu.  

S.V.

...

Najprofitabilniji kineski film svih vremena


Izvor: mojtv.hr

Najprofitabilniji kineski film svih vremena
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...