Grupa internet pirata Hive-CM8 javno se izvinila Quentinu Tarantinu što je objavila njegov film 'Podlih osam' na internetu.

“Žao nam je što smo uzrokovali probleme pustivši u javnost ovako dobar film pre nego što se pojavio u bioskopima”, saopštila je grupa u sredu ujutro putem Reddita.

“Nije nam bila namera ikome da naškodimo, nismo imali pojma da će film postati popularan u tako kratkom roku. Želeli smo ga podeliti sa svima koji ne mogu priuštiti da ga gledaju ga u bioskopu”, piše u poruci.

Film 'The Hateful Eight' pojavio se u bioskopskim-dvoranama na Božić, a na internet je procurio još 21. decembra, piše CNN.

Hive-CM8 se ipak nada da će kontroverze koje je uzrokovao njihov postupak doprineti tome da što više ljudi poželi da pogleda film na velikom platnu.

Internetska piratska grupa napisala je i da je film “odličan, zanimljiv i najveći kandidat za nagrade” i preporučila ljudima da ga pogledaju.

“Molimo vas da podržite producente i film pogledate u bioskopima, onako kako bi i trebalo. Potreban im je taj novac kako bi pokrili troškove snimanja”, zaključili su pirati novog doba.

Pirati koji su objavili ‘Podlih osam’ se ispričali Tarantinu

Pirati koji su objavili ‘Podlih osam’ se ispričali Tarantinu


Izvor: prolog.rs

Pirati koji su objavili ‘Podlih osam’ se ispričali Tarantinu
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...