Pogledajte princezu Moanu u pokretu

 Disney Channel je svojoj publici prikazao prve kadrove iz animirane avanture o hrabroj pricezi Moani. U video isječku, kojeg je prenio JoBlo, možemo vidjeti samo dvije kratke scene iz filma a ovaj prvi pogled dovoljan je da upoznamo animaciju koja nas očekuje ove godine u Disneyjevoj Moani.

Iako sinopis filma ne otkriva previše o detaljima radnje, iz ovih nekoliko objavljenih sekunda filma možemo vidjeti avanturistički i zabavni duh kojim je film inspiriran. Vidimo znatiželjnu i hrabru princezu kako predvodi snažnog, ali luckastog poluboga Mauia u avanturi.

Svoje glasove dvoma gavnih likova posudili su karizmatični Dwayne Johnson (Maui) i mlada pjevačica Auli'i Cravalho (Moana). Svoj glas još nepoznatom liku posudit će i uvijek komični glumac Alan Tudyk

U drevnom svijetu u Oceaniji na južnom Pacifiku Moana će se otisnuti na gotovo nemoguću misiju potrage za legendarnim otokom, a na tom putu će joj s nedaćama pomagati polubog Maui. Moana će se sretati s ogromnim morskim čudovištima, podzemnim svjetovima i drevnim folklorom.

Pod redateljskom paskom Rona Clementsa i Johna Muskera Moana će biti objavljena 23. studenog ove godine.

M.M.

...

Pogledajte princezu Moanu u pokretu


Izvor: mojtv.hr

Pogledajte princezu Moanu u pokretu
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...