Tom Holland je izvanredan kao novi Spider-Man

 Kao novogodišnji dar redatelj James Gunn dao nam je potvrdu da će treći nastavak Marvelovog Kapetana Amerike biti izvanredan film, ako je potvrda ikome bila potrebna.

U razgovoru s fanovima preko svojeg Facebook profila James Gunn (Čuvari galaksije) je otkrio kako je pogledao novi film Marvela Captain America: Civil War. Svoje oduševljenje nije krio, a filmu je dao nekoliko komplimenata. 

Prvenstveno je ostao bez daha hvaleći mladog glumca Toma Hollanda, koji je prošle godine dobio prestižnu glavnu ulogu u rebootu Spider-Mana. Iako mlad, Holland je iskusan glumac, a u liku Spider-Mana prvi put će se pojaviti na velikim ekranima u spektaklu Kapetan Amerika ovo proljeće. Nakon toga samostalno će nositi film u srpnju 2017. godine. 

Donijeli smo vam nekoliko ključnih citata koji hvale film iz spomenutog videa. Cijeli video razgovora s obožavateljima u trajanju od 12-ak minuta možete pogledati niže, kao i na redateljevom Facebooku. 

 

Almost New Years Q&A and Thanos ft. Jennifer Holland

O izvedbi Toma Hollanda u Kapetanu Americi James Gunn je rekao -  "Tom Holland je fenomenalan. Neusporedivo izvanredan. Uistinu. Ruku na srce, izvanredan je!"

Isto tako, nije zaboravio nahvaliti ni sam film ni redatelje Joea i Anthonyja Russoa.

"Pogledao sam 'Civil War' i mislim da je nevjerojatan. To je jedan od najboljih Marvelovih filmova ikad. Ne mogu vjerovati kako su izvanredan posao odradili. A postava! Moj Bože, tako su dobri. Film je čudesan i svi će biti uzbuđeni kada film izađe na ljeto. " - rekao je James Gunn.

M.M.

...

Tom Holland je izvanredan kao novi Spider-Man


Izvor: mojtv.hr

Tom Holland je izvanredan kao novi Spider-Man
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...