U novu godinu ulazimo s puno nade za Marvelovu franšizu jer ćemo ove godine gledati nastavak Faze 3 s Doctorom Strangeom, a prije toga i film Captain America: Civil War. No, već duže vrijeme traje i promocija filmova koje još dugo nećemo moći vidjeti na velikim platnima. Primjerice, riječ je o filmovima Čuvari galaksije 2 i Thor: Ragnarok, a spomenut je i reboot Spider-mana

Kevin Feige je za Empire otkrio pokoji detalj o spomenutim filmovima koje ćemo gledati 2017. godine, a unatoč brojnim najavama koje smo slušali do sada, čini se kako smo navedeni na krivi trag i ponešto o budućim filmovima Marvela krivo pretpostavili. 

Kevin Feige kao producent i predsjednik studija sjedi za čelom mnogih Marvelovih filmova, stoga mu je dostupno puno delikatnih informacija, od kojih je neke podijelio s obožavateljima.

Kevin Feige o "Čuvarima galaksije 2", Thanosu i "Thoru: Ragnarok"Čuvarima galaksije 2 Feige je otkrio - "U stripovima je bilo mnogo različitih inkarnacija Čuvara tijekom godina tako da ćemo na kratko vidjeti i neke dodatke tijekom filma." Uz ovu zanimljivu vijest otkrio je, točnije zakoplicirao, i status negativca u filmu. "Ja ne bih previše tražio Thanosa u tom filmu." - rekao je Feige insinuirajući kako Thanos neće biti glavni neprijatelj Čuvara. Iako nije otkrio glavnoga negativca filma, o samom Thanosu je rekao sljedeće - "Sljedeći put kada vidimo Thanosa on se neće zezati", a prema njegovim riječima svima će biti jasno zašto se upravo ovog negativca najavljivalo zadnjih 5 godina.  

Kevin Feige o "Čuvarima galaksije 2", Thanosu i "Thoru: Ragnarok"

Ni Thor: Ragnarok  navodno neće biti ono što fanovi očekuju. Unatoč tome što podnaslov filma zaziva kraj svijeta (u Nordijskoj mitologiji Ragnarok je naziv bitke za kraj svijeta), Feige poručuje kako bi valjalo zanemariti naslov u svojim očekivanjima od filma.

Također je rekao - "Bit će to, možda, potpuno drugačiji film od dva prijašnja Thora, poput Ratnika Zime koji je bio potpuno drugačiji od prvog Kapetana Amerike. Želimo film odvesti na nova mjesta, a imamo i nove likove koji će pokazati koliko su nam veliki ciljevi. A imamo i Hulka." Ako je to bilo nedovoljno određeno, Feige je najavio i to da će se novi nastavak Thora jako malo će se zadržavati na Zemlji i bit će prvenstveno smješten u svemiru. 

Za Spider-mana je ponovio kako će se više pozabaviti 15-godišnjim Peterom Parkerom, no napomenuo je kako svjedno možemo očekivati spektakl u tradiciji dosadašnjih ekranizacija.

M.M. 

...
Izvor: mojtv.hr Kevin Feige o
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...