Carrie Fisher odlučila je odgovoriti ljudima koji su odlučili komentirati njen izgled u novom filmu Ratovi zvijezda: Sila se budi. Jučer je 59-godišnja glumica na Twitteru objavila kako bi se kritičari s društvenih medija trebali više usmjeriti na značajnije aspekte njenog povratka u ulogu Leie Organe, koja je sad generalica, prvi puta nakon 1983. i Povratka Jedija.

"Prestanite raspravljati o tome jesam li dobro ostarila ili ne.", napisala je na Twitteru. "Nažalost, to me vrijeđa. Moje tijelo nije ostarilo jednako dobro kao ja. Kog briga." Kasnije je objavila još jedan tweet u kojem je pisalo: "Mladost i ljepota nisu dostignuća, oni su privremeni sretni nusprodukti vremena i/ili DNK. Ne nadajte se bilo kojem."

Carrie Fisher obračunava se sa kritičarima

Fisher je i retweetala komentare o sebi, uključujući i neke koji spominju njene muške kolege iz originalne trilogije Ratova zvijezda, Harrisona Forda i Marka Hamilla, koji su se suočili sa puno manje komentara o svom izgledu u filmu Sila se budi. Naravno da je dobila i negativne reakcije na to te joj je netko napisao da ako želi biti slavna glumica treba biti spremna i na negativne komentare na društvenim medijima.

I prije nego je film stigao u kina i prije no što su počeli komentari o tome kako Fisher izgleda, sama glumica je izjavila kako je osjetila pritisak da mora smršaviti za ulogu Organe. Jednako kao što je bila primorana izgubiti koju kilu davne 1877. prije prvih Ratova zvijezda.

"U Hollywoodu se ništa nije promijenilo u posljednjih skoro četiri desetljeća. Ovo je posao u kojem je jedino važno težina i izgled. Ljepota se tretira kao dostignuće i to nije normalno.", zaključila je glumica.

M.M.K.

...

Carrie Fisher obračunava se sa kritičarima


Izvor: mojtv.hr

Carrie Fisher obračunava se sa kritičarima
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...