Foto: Entertainment Weekly

Marvel studio je dosta dobar kada je u pitanju davanje informacija o svojim projektima tako da na kraju zapravo ne otkriju skoro ništa. Jučer smo dobili priliku vidjeti kako će Benedict Cumberbatch izgledati u naslovnoj ulozi, a sada smo dobili i malo više informacija o ulozi Madsa Mikkelsena, no opet nedovoljno da bismo išta znali.

Prema najnovijim vijestima, Mads Mikkelsen će glumiti glavnog negativca u filmu Doctor Strange. Ovo je zanimljiva informacija, s obzirom da do sada nismo znali da će to biti Mikkelsen već se netko drugi trebao naći na toj poziciji. Glavešine iz Marvela otkrile su nam neke detalje o liku kojeg će utjeloviti zvijezda Hanibala.

Koga će Mads Mikkelsen glumiti u "Doctoru Strangeu"?

Producent Stephen Broussard jasno je upotrijebio izraz "glavni negativac" kada je pričao o Mikkelsenovom liku, dok nam je predsjednik studija Kevin Feige otkrio malo više o samom liku:

"Madsov lik je čarobnjak koji se odmetne u vlastitu sektu. On vjeruje da Drevna (The Ancient One) samo štiti vlastitu moć i da bi svijet bio bolji kada bi dopustili neke druge stvari." Nikakve druge detalje ne znamo, kao ni to kako se lik zove, što ćemo vjerojatno saznati tek prije izlaska filma.

Što se tiče glumačke postave, znali smo da će Chiwetel Ejiofor biti lik imena Baron Mordo. Baron Mordo je vjerojatno najpoznatiji neprijatelj Doctora Strangea tako da se do sada pretpostavljalo da će upravo on biti glavni negativac, no čini se kako to nije slučaj. Možda Mordo i Strange tek u sljedećem filmu postanu neprijatelji. Opcije su nebrojene.

Kako god da bilo, sve detalje o filmu saznat ćemo tek nakon 4. studenog 2016. godine kada film stigne u kina.

M.M.K.

...
Izvor: mojtv.hr Koga će Mads Mikkelsen glumiti u
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...