Foto: PR Photos

Nakon što smo jučer najavili kako bi se poznati redatelj Christopher Nolan trebao naći u redateljskoj stolici filma o događajim iz Drugog svjetskog rata stigla je i službena potvrda, uz neke novosti vezane za glumačku postavu.

Tom Hardy, Kenneth Branagh i Mark Rylance već se nalaze u pregovorima za ulogu u akcijskom trileru o evakuaciji Dunkerquea u Francuskoj tijekom Drugog svjetskog rata.

Iako još nisu otkriveni svi detalji, Hardy, Branagh i Rylance će najvjerojatnije glumiti visoko rangirane vojne časnike.

Tom Hardy u novom Nolanovom filmuTom Hardy, Kenneth Branagh, Mark Rylance

Film će biti sniman u kombinaciji kamere IMAX 65mm i filmske fotografije velikog formata od 65mm kako bi postigli maksimalnu kvalitetu slike. Snimanje će početi u svibnju na stvarnim lokacijama istinitog događaja, koji će tvoriti pozadinu priče.

Nolan je napisao scenarij te će producirati film zajedno sa svojom dugogodišnjom producentskom partnericom Emmom Thomas. On je navodno već posjetio Dunkerque kako bi izvidio lokacije na kojima može rekreirati operaciju Dynamo, britansku vojnu operaciju koja je spasila više od 300 tisuća savezničkih vojnika okruženih njemačkim vojnim snagama.

Warner Bros. je odmah najavio kako će se film Dunkirk u kinima diljem svijeta naći 21. srpnja 2017. godine.

M.M.K.

...
Izvor: mojtv.hr Tom Hardy u novom Nolanovom filmu
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...